Tervetuloa!

Tästä alkaa kauan haaveenani olleen blogin tarina. Suunnitelma on kytenyt mielessä jo pitkään ja nyt vihdoin leimahtaa! Jaan blogissani ideoita ja ohjeita monenlaisiin käsityöprojekteihin ja kirjoitan arkisia kokemuksia sekä tarinoita liinailusta ja käsitöistä. Toivottavasti pystyn välittämään kirjoituksillani intoni sekä inspiroimaan ja innostamaan myös sinut käsityön pariin. Tulet varmasti saamaan uusia ideoita ja ajatuksia. 

Erityisesti lähellä sydäntäni ovat rakkaan harrastukseni kantoliinailun myötä erilaisten asusteiden, kukkaroiden ja laukkujen valmistaminen kantoliinakankaista. Kauniit kuosit ja laadukkaat materiaalit innostavat luomaan jatkuvasti uutta. Oman viehätyksen valmiisiin tuotteisiin tuo kantoliinojen henkilökohtainen merkityksellisyys. Kaikki ideat ovat kuitenkin sovellettavissa mistä tahansa muustakin kauniista kankaasta – vaikkapa vanhoista kodin tekstiileistä.

 

 

Liity blogin seuraajaksi ja tilaa ilmoitukset blogipostauksista sähköpostiisi, niin saat tuoreimmat vinkit ja ohjeet aina ensimmäisten joukossa! Liity myös Facebook -sivuni seuraajaksi, jossa paljon muutakin mielenkiintoista!

Suosittelen liittymään myös Kätevästi kaikkea kaunista -Facebookin suljettuun keskusteluryhmääni, jossa on mahdollisuus hyödyntää yhteisön voimaa ongelmatilanteissa ja jakaa onnistumisia sekä vinkkejä myös muille aiheesta kiinnostuneille.

Blogi syntyi vahvassa yhteistyössä mieheni Ivary Vimmin kanssa. Meillä on yhteensä yli 15 vuotta käsityön, muotoilun ja taidealan koulutusta sekä kymmeniä vuosia käytännön kokemusta.

Itse olen vaatetus- sekä metallialan artesaani (korut ja taonta). Mieheni on perinteinen metalliseppä, metallialan artesaani (taonta ja koneistus), muotoilija (kivi- ja korumuotoilu), kuvataiteilija (Master of Culture and Arts, erikoistunut korutaiteeseen kulttuuriyrittäjyyden YAMK koulutusohjelmassa,), tällä hetkellä tutkija ja tohtorikoulutettava (LUT School of Enginering Sciensce, aiheena innovaatiojohtaminen). Lisäksi hänellä on käynyt 3D-mallinuksen ja työstön korutaiteen erikoiskoulutuksen sekä kehittänyt digikoruja yliopiston Fast Coins -tutkimushankkeessa.

Otan mielelläni vastaan myös teidän ehdotuksia (teemoja, kysymyksiä, vinkkejä yms.) tuleviin blogikirjoituksiin.


Kirjoita tähän mielipiteitä, kysymyksiä, toiveita, omia kokemuksia, ideoita, ajatuksia...

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.