HINTASOTAA VOL 2- alas poljettujen ammattikuntien vastaisku

Suostuisiko esim. sinä, tai puhumattakaan ammattimyyjästä, myymään hyväkuntoisen käytetyn auton n. 20-50 eurolla, tai polkupyöräsi 20 sentin metalliromuhintaan, samalla periaatteella, kun nykyisin kuluttajat arvioi/ hinnoittele hyväkuntoisia jalometallikoruja jalometallien metalliromunhinnoilla? Suostuisiko kahvilat myymän kahvinsa n. 10 sentin omakustannehintaan ja pullat muutamilla senteillä jauhon kilohintaan pohjautuvasti, maksamatta työstä ja valmistuskustannuksista, samalla periaatteella, mitä nykytrendin mukaisesti odotellaan käsityötuotteilta?… More HINTASOTAA VOL 2- alas poljettujen ammattikuntien vastaisku

Näistä asioista tuotteitten arvo/ hinnat muodostuvat!

Hei, Viime päivien postaukset liittyen käsityön arvostukseen ja hintoihin ovat saaneet eri ryhmissä aikaan valtavan määrän hyvää keskustelua puolesta ja vastaan. Vaikuttaa kuitenkin siltä, ettei iso joukko ihmisistä tajua, mistä tuotteitten hinta muodostuu, joten päätin, että lähden hieman avaamaan sitäkin puolta. Alla olevassa listassa on todennäköisesti vielä puutteita, joten kommentoikaa, ottakaa kantaa ja täydentäkää, jotta… More Näistä asioista tuotteitten arvo/ hinnat muodostuvat!

Mullistaako uusi korumallisto korumarkkinat?

Vastakohdaksi aikaisemmalle korutyylilleni (postauksen lopussa joitakin esimerkkejä perinteisemmistä koruistani) on nyt mahdollisuus teettää koruja, joista kaikki turha, kuten käsityötaito, suunnittelu ja muotoilu on riisuttu pois! Lisäksi kustannukset on saatu vihdoin kuluttajaystävälliseksi, tinkimättä kuitenkaan kovassa huudossa olevista arvoista, kuten kierrätysmateriaaleista ja minimalismista. Ja mikä parasta, putkilon sisällön voi täyttää/ vaihtaa aina mieltymysten ja päivän mieltymysten ja… More Mullistaako uusi korumallisto korumarkkinat?

Tärkeää tietoa kehyskukkarot ja -laukut verkkokurssista!

Tiedäthän sen tunteen, kun ommellessa ajattelet tietäväsi miten jokin tietty kohta on järkevintä tehdä, mutta kohta huomaat purkavasi saumaa ratkoja sauhuten? Joskus taas innolla ommeltu tuote vaikuttaa valmistusvaiheessa todella kivalta ja onnistuneelta, mutta huomaatkin lopulta, että laukku ei aukea kunnolla tai mekko pussittaa pahasti selästä. Minulle on käynyt nämäkin kaikki mokat ja paljon muita, vaikka… More Tärkeää tietoa kehyskukkarot ja -laukut verkkokurssista!

TÄRKEÄÄ ASIAA KORUKURSSISTA!

Jos saadaan tarvittava porukka verkkokurssin toteutukseen kasaan, on kurssille aikovien hyvä tietää muutama asia minusta (Ivary Vimm) ja opetustavoistani. Vaikket olisi ikinä tehnyt mitään käsilläsi, niin lupaan, että kurssini jälkeen pystyt valmistamaan ammattitasoisen korun ammattilais- ottein.  Myöskin sellainen huomio, että älä takerru liikaan koru sanaan, sillä näillä menetelmillä ja työkaluilla, joita tulen opettamaan, pystyy korjaamaan,… More TÄRKEÄÄ ASIAA KORUKURSSISTA!